Boxa wireless Beoplay M5

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.5/5 (74 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)165 x 185 x 165 mm
Greutate produs2,54 kg
Garantie12 luni
ConectivitateBluetooth 4.0
Caracteristici principaleBoxa wireless Beoplay M5 ofera un sunet puternic cu multi-room, tehnologie streaming audio pentru o experienta de ascultare fara intrerupere.
Functii- sunet True360 marca Bang & Olufsen - comenzi tactile - tehnologia wireless si multi-room - conectarea cu alte boxele wireless de la Beoplay
Frecvență37 - 22.000 Hz

Experimenteaza puterea sunetului omnidirectional True360 marca Bang & Olufsen prin intermediul boxei wireless Beoplay M5. Fie ca o folosesti independent sau o amplasezi in mai multe incaperi, boxele wireless Beoplay M5 se conecteaza intre ele cu usurinta. Forma sa cilindrica, eleganta ii permite sa emita un sunet de o claritate deosebita, proiectat uniform din toate unghiurile. Fiind un adevarat accesoriu al casei tale, partea de sus al boxei Beoplay M5 este din aluminiu  si dispune de o husa de lana interschimbabila de la Kvadrat.

Umple-ti casa cu muzica conectand mai multe boxe M5 intre ele. M5 dispune de tehnologiile Cromecast si Beolink Multiroom conectandu-se prin Bluetooth, Apple AirPlay sau DLNA. Poarta muzica ta preferata peste tot. Este o creatie a inginerilor de sunet profesionisti  oferind astfel o dispersie uniforma a sunetului True360. Boxa M5 iti aduce sunetul clar puternic si autentic marca Bang & Olufsen in toata casa. Interactiunea  usoara cu comenzile tactile din partea de sus a boxei iti permite sa asculti, sa pui pauza, si sa controlezi volumul muzicii si de asemenea iti ofera functia practica de “standby all” pentru setarile multi-room. Pentru o experienta audio cu adevarat personalizata, foloseste aplicatia gratuita Beoplay pentru a modifica profilul audio al boxei folosind ToneTouch. Creatorul danez Cecilie Manz, castigator a mai multor premii de design, a realizat Boxa M5 cu o atentie deosebita la detalii. Husa interschimbabila de lana Kvadrat se completeaza cu partea de sus din aluminiu oferind un aspect modern care se armonizeaza perfect cu decorul casei tale.Ce o recomanda:

 • Sunetul True360 marca Bang & Olufsen
 • Partea de sus cu comenzi tactile realizata din aluminiu de calitate
 • Tehnologiile wireless si multi-room incorporate care iti umplu casa cu muzica     
 • Personalizarea cu adevarat a experientei de ascultare utilizand  aplicatia gratuita Beoplay
 • Conectarea cu alte boxe wireless de la Beoplay, pentru un sunet neintrerupt in toata casa, folosind tehnologiile incorporate Chromecast Built si Beolink Multiroom sau conectarea prin Bluetooth, Apple AirPlay, and DLNA. Se poate conecta cu usurinta si cu alte boxe precum Beoplay A6 si Beoplay A9.

Specificatii:

 • Dimensiuni: 165 x 185 x 165 mm
 • Greutate: 2.54 kg
 • Designer: Cecilie Manz
 • Frecventa: 37 - 22.000 Hz
 • Amplificatoare si drivere : 1x40 W  clasa D pentru bass (160 W putere maxima), 1x30W clasa D pentru treble (120 W putere maxima), 1x30 W clasa D pentru tweeter frontal (120 W putere maxima), 1x30 W clasa D pt tweeter posterior (60 W putere maxima).

Conectivitate:

 • Wireless 802.11 a/b/g/n (2.4GHz & 5GHz) Bluetooth 4.0 pentru streaming wireless

Inclus in pachet:

 • Boxa wirelss Beoplay M5
 • Husa interschimbabila Kvadrat
 • Cablurile principale.

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului Beoplay.


Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Scrieţi o recenzie

Boxa wireless Beoplay M5

Boxa wireless Beoplay M5

Boxa wireless Beoplay M5 ofera un sunet puternic cu multi-room, tehnologie streaming audio pentru o experienta de ascultare fara intrerupere.

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)165 x 185 x 165 mm
Greutate produs2,54 kg
Garantie12 luni
Conectabilitate
ConectivitateBluetooth 4.0
Calitatea sunetului
Frecvență37 - 22.000 Hz
Caracteristici
Caracteristici principaleBoxa wireless Beoplay M5 ofera un sunet puternic cu multi-room, tehnologie streaming audio pentru o experienta de ascultare fara intrerupere.
Functii- sunet True360 marca Bang & Olufsen
- comenzi tactile
- tehnologia wireless si multi-room
- conectarea cu alte boxele wireless de la Beoplay