Securitatea casei în 2021: Ce înseamnă sistem de supraveghere inteligent?
Un sistem de securitate a casei nu este ceva pe care îl cumperi fără să faci o mulțime de cercetări în prealabil.
citeste mai mult...
6 gadgeturi fitness care te ajută să-ți intri în formă mai repede ca oricând
Care este obiectivul tău de fitness? Îți dorești să slăbești, să îți tonifici musculatura corpului sau pur și simpl [...]
citeste mai mult...

Opinii Clienti

 • Sebastian

  Hi, just wanted to say thanks! How lovely to write a hand written note - plus - thanks for the discount! :-)

 • Alexandra (Rosiori)

  Am fost foarte multumita de calitateate produselor si recomand acest shop!

 • Razvan, Bucuresti

  Am primit produsul in bune conditii. Felicitari pt cartea postala scrisa de mana.

 • Ramona, Bucuresti

  Multumesc mult pentru rapiditatea cu care mi-ati onorat comanda si pentru mesajul din coletul primit :-).M-ati surprins placut :-)

 • Sorin, Bucuresti

  Am ramas placut surprins de serviciile dvs., felicitari :)

 • Alexandra, Bucuresti

  Am primit comanda, in timp util, si mesjaul dragut. Va multumesc frumos!

 • Abdel, Cluj

  Felicitari pentru serviciile profesioniste si pentru grija de a trimite o nota personalizata, de mana. O sa recomand site-ul si altora!

 • Bianca, Bucuresti

  Am primit comanda si vroiam sa va multumesc frumos pentru promptitudine si atentie la detalii, precum si pentru discount-ul oferit.

 • Sorin, Bucuresti

  Va multumesc pentru amabilitatea de a cauta la solicitarea mea produsul “Polar Balance” la importator si pentru promptitudinea livrarii!

 • Anca, Timisoara

  Am fost plăcut surprinsă că am fost sunată imediat dupa ce am făcut comanda pentru a clarifica niște detalii la care nu ma gandisem

 • Ana, Bucuresti

  Tocmai am primit coletul., multumesc pentru rapiditate si promptitudine, dar mai ales pentru ca ati gasit timp sa imi scrieti cateva gânduri bune

 
 

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.gadgetway.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Site-ul www.gadgetway.ro este administrat de Gadgetway SRL cu sediul in Calea Vacaresti 330, Bl. 10A, Ap. 19, Sector 4, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/8592, CUI 33404943.

Gadgetway SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu notificarea numarul 34205/2015

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.gadgetway.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.gadgetway.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA (19%).

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga costurile de livrare.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului, prin credit/ debit card la plasarea comenzii online, prin transfer bancar sau prin Bitcoin.

Platile prin card si Bitcoin sunt procesate de Netopia Mobilpay, un serviciu al Netopia SRL, https://www.mobilpay.ro

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de minim 1 zi lucratoare si maxim 7 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra, cum ar fi lipsa produselor din stocul propriu sau al furnizorului.

Taxele de livrare sunt urmatoarele:

Bucuresti – 11 lei TVA inclus

Restul tarii (inclusiv rural)  - 15 lei TVA inclus

Pentru comenzile de peste 250 RON transportul este GRATUIT, indiferent de localitate.

Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de minim 1 zi lucratoare de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 3 zile lucratoare.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: impachetare speciala, ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail si telefonic de catre noi, dar si de catre curierul care va va livra coletul. In cazul in care nu puteti receptiona coletul la ora propusa de curier, puteti schimba ora de livrare de comun acord cu curierul.
Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Informatii privitoare la Retururi:

Politica de retururi este parte integranta a termenilor si conditiilor gadgetway.ro si este detaliata aici : Politica Retur

Drepturile de autor (Copyright) 

Intregul continut al site-ului www.gadgetway.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Gadgetway S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.gadgetway.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail info@gadgetway.ro.

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, clientii nostri au urmatoarele drepturi,:
1) Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
a) Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
b) Transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
c) Notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

S.C. Gadgetway.S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Retururi “.

gadgetway.ro comercializeaza doar produse originale

Garantia:

Garantia de conformitate se acordă pentru clientii persoane fizice conform prevederilor  legale: OG21/1992; HG449/2003; HG457/2003; HG1514/2003 pentru produsele comercializate de catre gadgetway.ro conform duratei de viata a produselor.

În plus, pentru produsele cu componente electronice se acorda si garantie comerciala (tehnica) specificata in pagina fiecarui produs. În cazul defectelor apărute în timpul duratei termenului de garanție comerciala, produsul va fi depanat sau înlocuit de către noi. Vă rugăm să-l expediați prin intermediul unui curier cu confirmare de livrare, la adresa specificată pe factura.

Expedierea se face pe cheltuiala clientului, returnarea produsului reparat/înlocuit cade în sarcina vânzătorului.

Garanția presupune acționarea în conformitate cu instrucțiunile de folosire prezentate și manevrarea corectă a produsului .
În cazul termenului de garanție gadgetway.ro  suportă toate cheltuielile pentru repararea sau înlocuirea produsului defect, remedierea sau înlocuirea produsului cu unul similar sau unul cu o valoare egală, dacă se constată că defecțiunea se datorează unor vicii de fabricație sau de material.


Produsele defecte trebuie să fie însoțite de dovada scrisă a cumpărării (factura, chitanță, bon fiscal), certificate de garantie in original și de o descriere a problemei observate, alături de ambalajul original si de toate accesoriile incluse initial in pachet.


Termenul de garanție se prelungește cu timpul scurs de la data înregistrării reclamației si primirii produsului in service până la data efectuării reparației.

Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii:

 • Produsele sunt deteriorate din cauza unei exploatări necorespunzătoare, abuzive, sau întreținerii improprii.
 • Dacă un produs este folosit în alte scopuri decât cel pentru care a fost proiectat și este adus la reparat în garanție se va examina starea lui, vom identifica motivul defectării și vă vom raspunde.
 • Dacă s-au executat intervenții asupra produsului de către o persoană neautorizată.
 • Produsul prezintă daune provocate de intemperii, incendii, cutremure, tensiuni electrice accidentale.
 • Garanția nu se acordă produsului deteriorat în urma unei lovituri.
 • Clientul va suporta costurile expeditiilor tur-retur plus cheltuielile de diagnosticare in cazul oricărei solicitări nefondate.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

INFORMATII PRIVIND DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat. Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si OUG. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

 • Cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;
 • Colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE sau prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE.
 • Clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctul de lucru Gadgetway din Intrarea Aniversarii nr 41 la momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie; astfel, Gadgetway aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat;
 • Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce, ca in imaginea alaturata.
 • Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseuri menajere si ca acestea fac obiectul unei colectari separate.

 

 • Taxa de timbru verde – produsele de tip EEE comercializate de catre Gadgetway includ in pret taxa de timblu verde (costurile de gestionare a DEEE). Aceasta reprezinta valoarea exprimata in lei, platita catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, asa cum este prevazut de legislatia in vigoare. Aceasta taxa de timbru verde este mentionata in clar pe factura fiscala.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Gadgetway.S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Gadgetway.S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Conciliere

Dacă aveți probleme legate de o comandă, ce par a nu putea fi rezolvate cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Violeta Tataru, conciliere at gadgetway.ro. Termenul de raspuns la aceste solicitari este de maxim 24 de ore. 

Coduri de conduita

gadgetway.ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

De asemenea, gadgetway.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.gadgetway.ro.