Returnarea produselor

 

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice din orice motiv sau in 30 de zile daca nu ati desfacut produsul. Perioada de retragere expiră după 14/30 zile începând de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere; folosirea lui nu este însă obligatorie.

De asemenea, puteţi transmite un e-mail catre retururi at gadgetway.ro sau orice altă declaraţie neechivocă, cu toate informatiile din formularul mai sus mentionat. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Dreptul de retragere de 30 zile mentionat mai sus, conform OUG34/2014, se aplica DOAR PERSOANELOR FIZICE, NU SI PERSOANELOR JURIDICE. Dreptul de retragere conform OUG 34/2014 este de 14 zile, insa noi oferim 16 zile in plus bonus. Bonusul pana la 30 de zile drept de retur se ofera doar pentru produsele care se returneaza sigilate si nefolosite.

Intreaga Politica de retur se regaseste aici: Politica de retur