Joc interactiv Juguetronica Laser Warriors

Cod produs: JUG0329

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.4/5 (77 voturi)

Laser Warriors de la Juguetronica este un sistem de lupta autentic unde fiecare jucator trage impotriva celuilalt cu un emitator de raze infrarosii pana cand ii ia adversarului cele 8 vieti.

Laser Warriors include toate componentele de care ai nevoie ca sa te transformi intr-un razboinic spatial autentic - un lansator de raze infrarosii ca sa ataci generatorul de energie al prietenului tau, un scut ce iti protejeaza propriul generator si o masca echipata cu sistem de lumini LED.

Obiectivul tau este unul simplu. Trebuie sa lovesti generatorul de energie al oponentului de 8 ori. Pentru asta trebuie doar sa misti mana cat sa tragi raza infrarosie. De fiecare data cand nimeresti tinta, generatorul de energie emite un sunet si recalculeaza numarul de vieti ramase. Totusi, ai grija sa tii scutul in aceeasi mana cu arma. Astfel trebuie sa devii un strateg foarte priceput ca sa stii sa alegi cand sa te aperi si cand sa ataci. Ca sa te ajute in strategia ta, generatorul emite un avertisment de fiecare data cand ti se ia o viata si astfel vei invata sa-ti regandesti urmatorii pasi ca sa obtii victoria.

Laser Warriors nu este doar un joc de lupta ci si un stimulent al imaginatiei. Cu masca, arma, platosa si scutul te vei simti ca un adevarat gradiator spatial si vei putea sa-ti creezi propria poveste de lupta, fie ca vei fi un gardian al galaxiei ori un jedi care lupta impotriva partii intunecate a fortei.

Provoaca-ti prietenii, alege-ti strategia, joaca-te cu intelepciune si invinge-ti toti dusmanii.

Ce il recomanda:

  • Trage cu o simpla miscare a mainii
  • Generatorul de energie te avertizeaza de fiecare data cand se trage in tine si ti se ia o viata
  • Ideal ca sa te joci impreuna cu prietenii tai

Specificatii:

  • Sunt necesare 6 baterii AAA (LR03) si 12 baterii LR44, dintre care sunt incluse 6
  • Varsta minima recomandata este de 8 ani.

Inclus in pachet:

  • 2 scuturi cu lumini LED
  • 2 platose pentru piept, cu generatoarele de energie
  • 2 arme
  • 2 scuturi
  • 6 baterii LR44 pentru scut

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului Juguetronica.

Scrieţi o recenzie

Joc interactiv Juguetronica Laser Warriors

Joc interactiv Juguetronica Laser Warriors

Laser Warriors de la Juguetronica este un sistem de lupta autentic unde fiecare jucator trage impotriva celuilalt cu un emitator de raze infrarosii pana cand ii ia adversarului cele 8 vieti. Ideal pentru frati sau copii care se pot juca atat inauntru cat si in afara casei.

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: