Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Trasura cu cai

Cod produs: UGEARS-57

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.5/5 (16 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)40 x 12.5 x 16 cm
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase Modelele produc miscare Asamblare fara lipisi sau chimicale Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleNumar de componente: 248 Timp estimat de asamblare: 5 ore Nivel de dificultate: mediu

Ugears a introdus trasura legendara din secolele XVIII-XIX, vremurile in care diligenta a devenit o cale populara de comunicare in Statele Unite. Aceasta livra scrisori, pachete si bani, devenind unul dintre simbolurile culturii Vestului Salbatic, dupa cum este reprezentata in filme si povesti.

 

Ugears a vrut sa creee un model care sa iti incante privirea si, in acelasi timp, sa faca fata provocarilor Vestului Salbatic. Ca rezultat, Diligenta vine cu o rama solida si roti destul de rezistente ca sa te poti juca cu ea, avand si o cabina delicata ce poarta semnatura Ugears.

 

Usile cabinei se deschid pentru a lasa pasagerii sa urce sau sa coboare. Daca doresti sa trimiti un mesaj familiei tale, laditele de marfa de deasupra cabinei vor acomoda scrisoarea ta. In cazul in care unul dintre copii asteapta un pachet de dulciuri de la cineva din capatul celalalt al mesei, poti folosi cabina diligentei sau laditele pentru livrare. De asemenea, laditele pot fi indepartate si inlocuite chiar cu pachetul pe care vrei sa-l livrezi.

 

Mecanica simpla si cuprinzatoare garanteaza o asamblare rapida si interesanta care va fi pe placul oricui, indiferent de varsta. Invita-ti intreaga familie sa petreaca timp impreuna si sa recreeze spiritul Vestului Salbatic!

 

Diligenta Ugears este rapida si necesita doar cateva intoarceri ale cheii ca sa porneasca. Blocheaza axul rotii din spate ca modelul sa nu plece de pe loc in timp ce il alimentezi.

 

Dupa ce toate pachetele sunt livrate si toate scrisorile expediate, aseaza Diligenta intr-un loc special din casa ta pentru un plus de decor.

 

Realizat din placaj de inalta calitate fara lipici, puzzle-ul prietenos cu mediul iti ofera ore intregi de buna dispozitie atat tie cat si intregii familii.

 

Ce il recomanda:

  • Natural: Realizat din materiale lemnoase
  • Mecanic: Modelele produc miscare
  • Fara lipici: Asamblare fara lipisi sau chimicale
  • Auto-asamblat: Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
  • Educativ: Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica

Specificatii:

  • Dimensiuni: 40 x 12.5 x 16 cm
  • Numar de componente: 248
  • Timp estimat de asamblare: 5 ore
  • Nivel de dificultate: mediu

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului UGEARS.

Scrieţi o recenzie

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Trasura cu cai

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Trasura cu cai

Ugears a introdus trasura legendara din secolele XVIII-XIX, vremurile in care diligenta a devenit o cale populara de comunicare in Statele Unite.

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)40 x 12.5 x 16 cm
Caracteristici
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase
Modelele produc miscare
Asamblare fara lipisi sau chimicale
Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleNumar de componente: 248
Timp estimat de asamblare: 5 ore
Nivel de dificultate: mediu