Placa electronica Elenco Snap Circuits - 100 experimente

Cod produs: KIT-20

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.5/5 (23 voturi)

Elenco Snap Circuits Jr. - 100 experimente este versiunea SC100 a kitului de componente de constructie cu sistem de imbinare pentru asamblarea diferitelor circuite electronice pe un grilaj de baza cu randuri si coloane, ce functioneaza ca o placa de circuit printat intalnita la majoritatea produselor electronice. Fiecare componenta este usor de identificat dupa culoare si scop functional.

Cu acest kit poti invata bazele electronicii intr-un mod placut si usor. Trebuie doar sa urmaresti imaginile colorate din manual ca sa construiesti proiecte incitante precum radio AM, sonerii de usa, alarme anti-efractie si multe altele. Poti chiar sa te joci jocuri electronice impreuna cu prietenii tai.

Toate componentele sunt montate pe module din plastic si se imbina usor intre ele. Bucura-te de ore intregi de distractie educativa in timp ce inveti despre electronica. Nu ai nevoie de nicio unealta. Kitul include sute de proiecte.

Ce il recomanda:

  • Componentele electrice ofera elevilor de 8 ani si peste o experienta interesanta in conceperea si crearea modelelor de circuite electrice functionale.

  • Componentele cu imbinare nu necesita unelte de asamblare si asigura conexiuni corecte.

  • Include 30 de componente si instructiuni in peste 100 de proiecte distractive si educative.

  • Castigator a peste 10 premii din industrie

Specificatii:

  • Necesita doua baterii AA, neincluse

  • Include manual ilustrat, clar si concis, disponibil si online

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului Elenco.

Scrieţi o recenzie

Placa electronica Elenco Snap Circuits - 100 experimente

Placa electronica Elenco Snap Circuits - 100 experimente

Elenco Snap Circuits Jr. - 100 experimente este versiunea SC100 a kitului de componente de constructie cu imbinare pentru asamblarea diferitelor circuite electronice pe un grilaj de baza cu randuri si coloane, ce functioneaza ca o placa de circuit printat intalnita la majoritatea produselor electronice.

Scrieţi o recenzie