Jucarie educativa STEM- Marbotic Smart Numbers

Cod produs: MAR-SN15

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 3.1/5 (16 voturi)

Copilul invata cum sa numare si sa calculeze cu Smart Numbers! Aceasta jucarie interactiva combina cele mai bune optiuni fizice și digitale prin utilizarea cifrelor traditionale, din lemn, si a tehnologiei moderne touchscreen. Impreuna cu o tableta, Smart Numbers este cea mai inteligenta metoda de a invata sa numeri!

Cum functioneaza? Simplu ca 1,2,3: descarcati aplicatia, apasati usor cifrele corespunzatoare pe ecranul tabletei si vedeti cum se intampla magia!

Ce il recomanda:

 • 3 aplicatii educationale: Aplicatiile Marbotic Smart Numbers vor permite copilului dvs. sa invete cum sa socoteasca, sa exploreze lumea cifrelor, sa inteleaga notiuni de aritmetica, tabla adunarii si a scaderii, toate acestea intr-un mediu amuzant si motivant.
 • Inspirat din metoda Montessori. Jucariile interactive sunt inspirate din metoda Maria Montessori. Copiii învata cel mai bine atunci cand manipuleaza obiecte. Combinate cu interactivitatea tabletelor, ele devin cele mai bune instrumente pentru invatare.
 • Disponibil in 13 limbi: engleza americana, engleza britanica, franceza, germana, olandeza, spaniola, catalana, italiana, portugheza, portugheza braziliana, poloneza, suedeza, daneza.
 • Siguranta pentru copii: Jucariile Marbotic au fost concepute tinandu-se seama de nevoile copiilor, protejeaza ecranul tabletei, nu este necesara conexiune Wi-Fi sau Bluetooth in timpul jocului, nici baterii suplimentare. 100% sigur pentru copilul tau!

Instructiuni:

 • Descarcati aplicatiile gratuite (10 fingers +, Up to 100, More or Less) din App Store sau Google Play
 • Deblocati aplicatia prin apasarea pe ecran a cifrelor corespunzatoare (apucati cifrele de manerul metalic)
 • Incepe sa te joci.

Specificatii:

 • Compatibil cu toate tabletele iPad (exceptând iPad 1) si Samsung (Note 10.1 2014, Tab 2 10.1, Tab 3 7 lite, Tab 4 10.1, Tab 7.7, Tab A 6, Tab 10.1 2016, Tab A 9.7 Spen, Tab Active 8.0, Tab Pro 8.4, Tab S 10.5, Tab S 8.4, Tab S2 8.0, Tab S2 9.7)

Inclus in pachet:

 • 10 cifre interactive, din lemn
 • 3 aplicatii educationale
 • NU include tableta !

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului marbotic.

Scrieţi o recenzie

Jucarie educativa STEM- Marbotic Smart Numbers

Jucarie educativa STEM- Marbotic Smart Numbers

Copilul invata cum sa numare si sa calculeze cu Smart Numbers! Aceasta jucarie interactiva combina cele mai bune optiuni fizice și digitale prin utilizarea cifrelor traditionale, din lemn si a tehnologiei moderne touchscreen. Impreuna cu o tableta, Smart Numbers este cea mai inteligenta metoda de a invata sa numeri!

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: