Jucarie educativa STEM - Marbotic Smart Letters

Cod produs: MAR-SL15

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.4/5 (44 voturi)

Frumos fabricate, aceste jucării din lemn sunt magice: interacţionează cu tableta!

Copilul tau invata sa citeasca cu Marbotic Smart Letters!

Aceasta jucarie interactiva combina cele mai bune optiuni fizice și digitale prin utilizarea literelor traditionale, din lemn, si a tehnologiei moderne touchscreen. Impreuna cu o tableta, Smart Letters este cea mai inteligenta metoda de a invata sa citesti!

Cum functioneaza? Simplu ca A, B, C: descarcati aplicatia, apasati usor literele corespunzatoare pe ecranul tabletei si vedeti cum se intampla magia!

Ce il recomanda:

  • 3 aplicatii educationale: Aplicatiile Marbotic Smart Letters vor permite copilului dvs. sa invete cum sa citeasca, sa exploreze lumea literelor, sa recunoasca formele si pronuntia lor, sa invete alfabetul si sa scrie primele cuvinte, toate acestea intr-un mediu amuzant si motivant.
  • Inspirat din metoda Montessori. Jucariile interactive sunt inspirate din metoda Maria Montessori. Copiii învata cel mai bine atunci cand manipuleaza obiecte. Combinate cu interactivitatea tabletelor, ele devin cele mai bune instrumente pentru invatare.
  • Disponibil in 8 limbi: engleza americana, engleza britanica, franceza, germana, olandeza, spaniola, suedeza, daneza.
  • Siguranta pentru copii: Jucariile Marbotic au fost concepute tinandu-se seama de nevoile copiilor, protejeaza ecranul tabletei, nu este necesara conexiune Wi-Fi sau Bluetooth in timpul jocului, nici baterii suplimentare. 100% sigur pentru copilul tau!

Specificatii:

  • Compatibil cu toate tabletele iPad (exceptând iPad 1) si Samsung (Note 10.1 2014, Tab 2 10.1, Tab 3 7 lite, Tab 4 10.1, Tab 7.7, Tab A 6, Tab 10.1 2016, Tab A 9.7 Spen, Tab Active 8.0, Tab Pro 8.4, Tab S 10.5, Tab S 8.4, Tab S2 8.0, Tab S2 9.7)

Instructiuni:

  • Descarcati aplicatiile gratuite (10 fingers +, Up to 100, More or Less) din App Store sau Google Play
  • Deblocati aplicatia prin apasarea pe ecran a literelor corespunzatoare (apucati literele de manerul metalic)
  • Incepe sa te joci.

Inclus in pachet:

  • 26 de litere interactive, din lemn
  • 3 aplicatii educationale

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului marbotic.

Scrieţi o recenzie

Jucarie educativa STEM - Marbotic Smart Letters

Jucarie educativa STEM - Marbotic Smart Letters

Copilul tau invata sa citeasca cu Marbotic Smart Letters! Aceasta jucarie interactiva combina cele mai bune optiuni fizice și digitale prin utilizarea literelor traditionale, din lemn, si a tehnologiei moderne touchscreen. Impreuna cu o tableta, Smart Letters este cea mai inteligenta metoda de a invata sa citesti!

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: