Jucarie educativa STEM - Marbotic Smart Kit

Cod produs: MAR-SB16

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.5/5 (48 voturi)

Marbotic Smart Kit este un instrument de invatare de ultima generatie, pentru copii. Combina cele mai eficiente jucarii fizice, traditionale, cu tehnologia moderna touchscreen. Ofera resurse optime de invatare pentru copii incepand cu varsta de 3 ani.

Ce il recomanda:

  • Proiectat cu ajutorul profesorilor si al altor experti in educatie, creat cu materiale de calitate, inspirat de metoda Montessori.
  • Se bazeaza pe cei trei piloni fundamentali ai educatiei (lectura, scriere si aritmetica), in timp ce promoveaza imaginatia, creativitatea si abilitatile de gandire critica.
  • Toate cele 3 aplicatii "Smart Letters" disponibile gratuit - invatati alfabetul si formele literelor, descoperiti sunete si imbogatiti vocabularul prin abilitatea de a scrie un numar infinit de cuvinte. Disponibil în 8 limbi: engleza americana, engleza britanica, franceza, germana, spaniola, olandeza, suedeza, daneza
  • Toate cele 3 aplicatii "Smart Numbers" disponibile gratuit - invatati sa numarati pana la 10, creati numere pana la 100 si exersati abilitatile de adunare si scadere. Disponibil in 13 limbi: engleza americana, engleza britanica, franceza, germana, olandeza, spaniola, catalana, italiana, portugheza, portugheza braziliana, poloneza, suedeza, daneza.

Instructiuni:

  • Descarcati aplicatiile gratuite (10 fingers +, Up to 100, More or Less) din App Store sau Google Play
  • Deblocati aplicatia prin apasarea pe ecran a cifrelor corespunzatoare (apucati cifrele de manerul metalic)
  • Incepe sa te joci

Specificatii:

  • Compatibil cu toate tabletele iPad (exceptând iPad 1) si Samsung (Note 10.1 2014, Tab 2 10.1, Tab 3 7 lite, Tab 4 10.1, Tab 7.7, Tab A 6, Tab 10.1 2016, Tab A 9.7 Spen, Tab Active 8.0, Tab Pro 8.4, Tab S 10.5, Tab S 8.4, Tab S2 8.0, Tab S2 9.7)

Inclus in pachet:

  • Setul Smart Letters
  • Setul Smart Numbers

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului marbotic.

Scrieţi o recenzie

Jucarie educativa STEM - Marbotic Smart Kit

Jucarie educativa STEM - Marbotic Smart Kit

Marbotic Smart Kit este un instrument de invatare pentru scriere, aritmetica si lectura de ultima generatie, pentru copii. Combina cele mai eficiente jucarii fizice, traditionale, cu tehnologia moderna touchscreen. Ofera resurse optime de invatare pentru copii incepand cu varsta de 3 ani.

Scrieţi o recenzie