Jucarie interactiva Juguetronica Alien Attack

Cod produs: JUG0349

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.3/5 (40 voturi)

Tip baterieFiecare aruncator de discuri necesita 2 baterii AA (neincluse)
Garantie12 luni
Caracteristici principaleCombina distractia cu invatarea urmand filozofia STEAM Perfectioneaza-ti abilitatea de a tinti tragand discuri spatiale la viteza maxima Include si un ghid spectaculos despre speciile de extraterestri Pentru copiii cu varsta peste 5 ani

Juguetronica Alien Attack este un joc de strategie cu ritm alert, pentru unul sau doi jucatori care au misiunea de a preveni o invazie extraterestra. Ca toate jocurile din gama Technogames, Alien Attack este mai multe jocuri intr-unul. Pregateste-ti aruncatorul de discuri spatiale, tinteste si distruge extraterestri care vor sa invadeze planeta inainte ca acestia sa aterizeze de pe nava mama.

Fiecare cutie de joc include doua lansatoare de discuri cu sunete de lupta, cifre pentru formarea propriului tau batalion de extraterestri, carti de joc, un atlas detaliat al spatiului ca sa inveti mai multe despre caracteristicile mortale ale fiecarei specii si o multime de discuri spatiale ca sa nu ramai fara munitie in cel mai oportun moment. Pregateste-te pentru batalia decisiva!

 

 

Extraterestri folosesc carti de joc pentru a muta pe rand iar scopul este sa-i bati lansand discuri spatiale inainte ca ei sa-si atinga destinul mortal. Jocul are doua moduri:

 • In Earth Defender (1 sau 2 jucatori) obiectivul este sa dobori toti extraterestri inainte ca acestia sa aterizeze. Joaca-te cu un prieten si accepta provocarea la un duel remarcabil sau apara-ti Pamantul impotriva aterizarii extraterestrilor.
 • In Alien Army (2 jucatori) trebuie sa recrutezi propriul batalion germanic in timp ce incerci sa distrugi armata adversarului tau. Discurile din spuma sunt letale pentru extraterestri dar total inofensive pentru oameni, asa ca daca le folositi pentru a va ataca unul pe celalalt, cel mai mare pericol ar fi sa trebuiasca apoi sa faceti ordine prin casa.

Fiecare extraterestru are propriul scor in timp ce piesele jocului ascund cifre pe spate iar aceste cifre, in functie de modul de joc, trebuie adunate sau scazute pentru a avansa in joc. Tinteste si fa-ti strategia si matematica intr-un singur joc!

Ce il recomanda:

 • Ai garantia Technogames pentru o distractie tehnologica
 • Combina distractia cu invatarea urmand filozofia STEAM
 • Perfectioneaza-ti abilitatea de a tinti tragand discuri spatiale la viteza maxima
 • Include si un ghid spectaculos despre speciile de extraterestri

Specificatii:

 • Fiecare aruncator de discuri necesita 2 baterii AA (neincluse)
 • Pentru copiii cu varsta peste 5 ani


Inclus in pachet:

 • 40 discuri spatiale
 • 10 extraterestri stantati
 • 12 suporturi verzi
 • 12 suporturi portocalii
 • 1 atlas al spatiului
 • 30 carti de joc


Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului Juguetronica.

Scrieţi o recenzie

Jucarie interactiva Juguetronica Alien Attack

Jucarie interactiva Juguetronica Alien Attack

Juguetronica Alien Attack este un joc de strategie cu ritm alert, pentru unul sau doi jucatori care au misiunea de a preveni o invazie extraterestra. Ca toate jocurile din gama Technogames, Alien Attack este mai multe jocuri intr-unul.

Scrieţi o recenzie

Generale
Garantie12 luni
Altele
Tip baterieFiecare aruncator de discuri necesita 2 baterii AA (neincluse)
Caracteristici
Caracteristici principaleCombina distractia cu invatarea urmand filozofia STEAM
Perfectioneaza-ti abilitatea de a tinti tragand discuri spatiale la viteza maxima
Include si un ghid spectaculos despre speciile de extraterestri
Pentru copiii cu varsta peste 5 ani

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: