Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Carusel

Cod produs: UGEARS-78

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.0/5 (22 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)21 x 21 x 26 cm
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase Modelele produc miscare Asamblare fara lipisi sau chimicale Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleDimensiune model: 21 x 21 x 26 cm Dimensiune pachet: 37.8 x 17 x 4.2 cm Numar de componente: 305 Timp estimat de asamblare: 6 ore Nivel de dificultate: mediu

Intoarce-te in anii copilariei cu acest frumos si detaliat model de carusel de la Ugears! Transpus in varianta din lemn de cea mai buna calitate, caruselul copilariei este prezentat in multe detalii si are doua tipuri de cai, unii care se ridica, iar altii care coboara, pe masura ce se invarte caruselul. La baza modelului este un stalp central care se roteste in directia opusa platformei principale, creand iluzia ca viteza de rotire este mai mare decat cea reala, in acelasi timp producand dinamica intregii constructii. Stalpul se ridica peste acoperis pentru un aspect mai delicat, in acelasi timp adaugand mai mult volum. Daca adaugi pasarele deasupra acoperisului si cativa licurici decorativi, aproape ca vei simti aroma de hot dog si vata de zahar!

Cat despre partea tehnica, caruselul Ugears este bazat pe aceleasi principii ca majoritatea modelelor autopropulsate de la Ugears: toate componentele puzzle-ului se imbina fara lipici sau unelte aditionale iar energia de miscare este produsa de un motor din cauciuc. Sub baza, caruselul are o cheie care se invarte si care produce tensiunea la benzile cauciucate atasate la axul principal. Pendulul se deplaseaza pe ax pentru o miscare lina a modelelor si finete mai mare a detaliilor. Axul principal este conectat la stalpul central prin angrenajul planetar ce asigura rotatia in directia opusa platformei principale. Acoperisul este si el atasat la axul principal si arborii cotiti pentru urcarea si coborarea cailor in timpul invartirii stalpului central.

Modelul in miscare captiveaza insa ai posibilitatea sa rotesti caruselul manual. Atfel poti examina fiecare detaliu in miscare lenta ca sa intelegi cum functioneaza mecanismul.

Realizat din materiale lemnoase sustenabile, de calitate inalta, caruselul Ugears este cadoul perfect pentru cineva care vrea sa se refugieze pentru cateva ore de la stresul zilnic si sa simta magia targului. Asambleaza-l, rasuceste cheia si vei auzi muzica, vei simti atmosfera agitata a targului de duminica si iti vei aminti de bucuria cu care calareai calul preferat din carusel!

Ce il recomanda:

  • Natural: Realizat din materiale lemnoase
  • Mecanic: Modelele produc miscare
  • Fara lipici: Asamblare fara lipisi sau chimicale
  • Auto-asamblat: Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
  • Educativ: Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica

Specificatii:

  • Dimensiune model: 21 x 21 x 26 cm
  • Dimensiune pachet: 37.8 x 17 x 4.2 cm
  • Numar de componente: 305
  • Timp estimat de asamblare: 6 ore
  • Nivel de dificultate: mediu


Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului UGEARS.

Scrieţi o recenzie

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Carusel

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Carusel

Intoarce-te in anii copilariei cu acest frumos si detaliat model de carusel de la Ugears! Transpus in varianta din lemn de cea mai buna calitate, caruselul copilariei este prezentat in multe detalii si are doua tipuri de cai, unii care se ridica, iar altii care coboara, pe masura ce se invarte caruselul.

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)21 x 21 x 26 cm
Caracteristici
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase
Modelele produc miscare
Asamblare fara lipisi sau chimicale
Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleDimensiune model: 21 x 21 x 26 cm
Dimensiune pachet: 37.8 x 17 x 4.2 cm
Numar de componente: 305
Timp estimat de asamblare: 6 ore
Nivel de dificultate: mediu