Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Glob pamantesc

Cod produs: UGEARS-84

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.2/5 (24 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)21 x 18.5 x 18.5 cm
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase Modelele produc miscare Asamblare fara lipisi sau chimicale Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleDimensiune model: 21 x 18.5 x 18.5 cm Dimensiune cutie: 37.8 x 17 x 3.2 cm Numar de componente: 184 Timp estimat de asamblare: 4 ore Nivel de dificultate: usor

Un puzzle mecanic 3D din lemn este intotdeauna o supriza minunata si un cadou potrivit pentru oricine este atras de frumusetea mecancii. Cu modelul de glob pamantesc, Ugears vrea sa iti ofere intreaga lume! Este vorba despre un model stilizat al Pamantului, avand continente decorative, un meanism de rotatie si alte elemente extra care fac modelul si mai interesant. Toate detaliile sunt realizate din placaj de inalta calitate, prietenos cu mediul si taiat la laser de inalta precizie. Nu sunt necesare lipici sau unelte pentru asamblare.

 

Modulul principal consista in doua parti: globul si platforma cu mecanismul. Sfera globului sta pe un ax inclinat de-a lungul aceluiasi unghi ca axa Pamantului. Ca majoritatea modelelor Ugears, globul este animat de un motor de cauciuc. In acest caz, insa, motorul utilizeaza un tip diferit de mecanism si anume o parghie plasata la baza care se trage in sensul acelor de ceasornic. La eliberarea parghiei, mecanismul incepe sa functioneze. Pentru a incetini rotirea sferei pamantesti, globul foloseste un mecanism de reducere a pendulului, iar daca vrei sa se roteasca si mai incet de atat, poti intoarce manual globul.

 

In afara modulului principal, modelul vine cu alte doua module interschimbabile: naveta si satelitul Sputnik. Poti alege care satelit sa orbiteze globul astazi, asezandu-l pe suportul special. Satelitii sunt alimentati de motorul de cauciuc si se conecteaza la modulul principal prin mecanismul planetar. Datorita acestei conexiuni, satelitii se rotesc de aproape doua ori mai repede decat globul si fac aproape doua rotatii complete cu o singura tragere a parghiei.

 

Modelul este usor de asamblat si foarte interesant de observat in miscare. Un mecanism unic si o constructie simbolica reprezinta semnatura modelelor Ugears - o idee isteata de cadou si obiectul decorativ ideal pentru orice birou sau casa. Globul te provoaca sa il intorci din nou si din nou si sa visezi la locurile minunate pe plare planuiesti sa le vizitezi intr-o zi.

  

Ce il recomanda:

  • Natural: Realizat din materiale lemnoase
  • Mecanic: Modelele produc miscare
  • Fara lipici: Asamblare fara lipici sau chimicale
  • Auto-asamblat: Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
  • Educativ: Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica

Specificatii:

  • Dimensiune model: 21 x 18.5 x 18.5 cm
  • Dimensiune cutie: 37.8 x 17 x 3.2 cm
  • Numar de componente: 184
  • Timp estimat de asamblare: 4 ore
  • Nivel de dificultate: usor


Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului UGEARS.

Scrieţi o recenzie

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Glob pamantesc

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Glob pamantesc

Un puzzle mecanic 3D din lemn este intotdeauna o supriza minunata si un cadou potrivit pentru oricine este atras de frumusetea mecancii. Cu modelul de glob pamantesc, Ugears vrea sa iti ofere intreaga lume!

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)21 x 18.5 x 18.5 cm
Caracteristici
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase
Modelele produc miscare
Asamblare fara lipisi sau chimicale
Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleDimensiune model: 21 x 18.5 x 18.5 cm
Dimensiune cutie: 37.8 x 17 x 3.2 cm
Numar de componente: 184
Timp estimat de asamblare: 4 ore
Nivel de dificultate: usor