Puzzle mecanic 3D STEM Ugears Cutia de viteze

Cod produs: UGEARS-83

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.8/5 (12 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)13 x 10 x 11 cm
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase Modelele produc miscare Asamblare fara lipisi sau chimicale Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleDimensiune model: 13 x 10 x 11 cm Dimensiune cutie: 20.5 x 18.8 x 6.3 cm Numar de componente: 120 Timp estimat de asamblare: 1-2 ore

Asambleaza-l si descopera principiul functionarii unei cutii cu 4 viteze, manuala! Modelul vine cu un ghid de buzunar din care poti studia povestea de creatie si constructia mecanismului, precum si sarcini captivante. Intra in lumea realitatii augmentate (AR) si afla cum este folosita cutia de viteze intr-o masina, apoi interactioneaza cu aceasta prin aplicatia AR de la Ugears.

Cutia de viteze Ugears este un model educational, stilizat, si un ghid interactiv de studiu al mecanismului, doar cat sa inveti esentialul si principiile de functionare. O cutie de viteze mecanica este un reductor ce ofera conversii de viteza si cuplu de la un motor la roti. Dupa asamblare, poti experimenta cu modelul prin intoarceri; alegand viteza I, II, III sau mers inapoi, cu o pereche cinematica de angrenaje avand raporturi diferite. Rotind manerul actuatorului in sensul acelor de ceasornic poti vedea si controla viteza de rotatie a arborelui de lagar si schimbatorul de viteze.

In pozitia “N” ambele mecanisme de ambreiaj si arbore de lagar raman necuplate si inactive. Viteza intai roteste arborele de lagar si angrenajele la cea mai mica viteza. Viteza a doua lasa arborele si volantul sa se roteasca cu o viteza medie iar viteza a treia permite arborelui de lagar si angrenajelor sa se roteasca la viteza cea mai mare. Schimba cu mersul inapoi si vezi cum ambreiajul se misca la stanga inspre “R” si se conecteaza transferand rotatia la cel mai de jos angrenaj, propulsand arborele de lagar si toate mecanismele pentru rotatia inversa.

Cutia de viteze a fost inventata de renumitul inginer german Karl Benz. O cutie de viteze este utilizata indeosebi in industria automobilelor ca parte a mecanismului de transmisie al unei masini, care transfera cuplul de la axul motorului la roti.

Ce il recomanda:

  • Natural: Realizat din materiale lemnoase
  • Mecanic: Modelele produc miscare
  • Fara lipici: Asamblare fara lipisi sau chimicale
  • Auto-asamblat: Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
  • Educativ: Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica

Specificatii:

  • Dimensiune model: 13 x 10 x 11 cm
  • Dimensiune cutie: 20.5 x 18.8 x 6.3 cm
  • Numar de componente: 120
  • Timp estimat de asamblare: 1-2 ore


Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului UGEARS.

Scrieţi o recenzie

Puzzle mecanic 3D STEM Ugears Cutia de viteze

Puzzle mecanic 3D STEM Ugears Cutia de viteze

Asambleaza-l si descopera principiul functionarii unei cutii cu 4 viteze, manuala! Modelul vine cu un ghid de buzunar din care poti studia povestea de creatie si constructia mecanismului, precum si sarcini captivante. Intra in lumea realitatii augmentate (AR) si afla cum este folosita cutia de viteze intr-o masina, apoi interactioneaza cu aceasta prin aplicatia AR de la Ugears.

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)13 x 10 x 11 cm
Caracteristici
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase
Modelele produc miscare
Asamblare fara lipisi sau chimicale
Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleDimensiune model: 13 x 10 x 11 cm
Dimensiune cutie: 20.5 x 18.8 x 6.3 cm
Numar de componente: 120
Timp estimat de asamblare: 1-2 ore