Puzzle mecanic 3D STEM Ugears Diferentialul

Cod produs: UGEARS-82

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.3/5 (24 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)17.5 x 13.5 x 10.5 cm
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase Modelele produc miscare Asamblare fara lipisi sau chimicale Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleDimensiune model: 17.5 x 13.5 x 10.5 cm Dimensiune cutie: 20.5 x 18.8 x 6.3 cm Numar de componente: 163 Timp estimat de asamblare: 1-2 ore

Asambleaza-l si descopera principiul functionarii diferentialului! Modelul vine cu un ghid de studiu de buzunar ce include o poveste de creatie si un concept de mecanism precum si diferite sarcini captivante. Intra in lumea realitatii augmentate (AR) si afla este utilizat diferentialul pe puntea din spate a masinii, apoi interactioneaza cu acesta prin aplicatia dedicata Ugears.

 

Diferentialul a fost conceput pentru ca rotile de pe aceeasi osie sa se roteasca cu o viteza diferita si sa acopere diferite distante in acelasi timp. Mecanismul permite masinii sa intoarca fara derapaje, prevenind alunecarea rotilor, reducand uzarea cauciucurilor si inlesnind intrarea si iesirea din intoarceri. Odata ce ai asamblat diferentialul, il poti debloca impingand maneta in pozitia 1 (sus) si poti pune ambele roti in miscare prin rotirea mecanismului de antrenare sau a unei roti. Maneta de control regleaza blocarea lina a rotilor, din stanga sau dreapta, independent, intorcand spre stanga sau dreapta. Cand maneta este jos, ambele roti sunt legate intr-un cuplaj rigid si se pot roti impreuna (propulsate de mecanismul de antrenare sau de o roata) sau bloca simultan (cu ajutorul manetei de la roata).

 

Diferentiaul auto a fost inventat de Onesiphore Pecqueur in anul 1825. In anii 1930, inginerul Ferdinand Porsche a adus imbunatatiri semnificative dispozitivului. Diferentialul este utilizat in masini ca parte a mecanismului de transmisie pentru a imbunatati manevrabilitatea si performanta masinii.

 

 

Ce il recomanda:

  • Natural: Realizat din materiale lemnoase
  • Mecanic: Modelele produc miscare
  • Fara lipici: Asamblare fara lipisi sau chimicale
  • Auto-asamblat: Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
  • Educativ: Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica

 

Specificatii:

  • Dimensiune model: 17.5 x 13.5 x 10.5 cm
  • Dimensiune cutie: 20.5 x 18.8 x 6.3 cm
  • Numar de componente: 163
  • Timp estimat de asamblare: 1-2 ore


Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului UGEARS.

Scrieţi o recenzie

Puzzle mecanic 3D STEM Ugears Diferentialul

Puzzle mecanic 3D STEM Ugears Diferentialul

Asambleaza-l si descopera principiul functionarii diferentialului! Modelul vine cu un ghid de studiu de buzunar ce include o poveste de creatie si un concept de mecanism precum si diferite sarcini captivante. Intra in lumea realitatii augmentate (AR) si afla cum se foloseste contorul intr-o linie de productie, apoi interactioneaza cu acesta prin aplicatia dedicata Ugears.

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)17.5 x 13.5 x 10.5 cm
Caracteristici
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase
Modelele produc miscare
Asamblare fara lipisi sau chimicale
Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleDimensiune model: 17.5 x 13.5 x 10.5 cm
Dimensiune cutie: 20.5 x 18.8 x 6.3 cm
Numar de componente: 163
Timp estimat de asamblare: 1-2 ore