Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Aviator

Cod produs: UGEARS-66

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.5/5 (21 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)40.2 x 34 x 31 cm
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase Modelele produc miscare Fara lipici: Asamblare fara lipisi sau chimicale Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleDimensiune consola: 40.2 x 34 x 31 cm Dimensiune avion: 14.5 x 12 x 8 cm Dimensiune elicopter: 22 x 18.5 x 9 cm Dimensiune cutie: 37.8 x 17 x 5 cm Numar de componente: 726 Timp estimat de asamblare: 12-15 ore Nivel de dificultate: avansat

Daca visezi adesea ca zbori si iti place senzatia, cu acest puzzle mecanic de la Ugears poti apropia visul de realitate construind doua modele de aparat de zbor cu foarte multe detalii. Ugears Aviator are trei module: avionul, elicopterul si turnul de control. Alege aparatul de zbor preferat, aseaza bara turnului si esti gata de zbor! Ca pilot incepator poate vrei dori sa incepi cu elicopterul care nu este la fel de greu de controlat ca avionul. Este mai usor de manipulat insa nu mai putin captivant, mai ales ca are o carliga cu usi care se deschid si inchid, precum si rotoare cu trei lame, principal si de coada. 

 

Avionul are viteza mai mare si necesita anumite abilitati la operare. Acest modul se bazeaza pe biplanul cu sarma si are un motor cu 5 pistoane. Ca sa inveti cum se piloteaza, ai nevoie de mai multe ore de zbor, insa ca parte a distractiei. In plus, ar trebui sa fii deja familiarizat cu notiunile de baza inainte sa incepi cu elicopterul. Carliga este turnul tau de control, un dispozitiv sofisticat cu motor de inalta performanta ce sta la baza rotatiei discului inclinat cu bara, avand un aparat de zbor intr-o parte si greutatea de echilibru in cealalta.

 

Turnul de control este operat cu doua bare de control:

 

 • Coloana de control regleaza rotatiile aparatului de zbor;
 • Controlorul motorului ajusteaza numarul de rotatii pe minut (RPM), setand viteza aparatului de zbor;
 • Reglajul fin asigura operarea corespunzatoare a discului inclinat.

 

Cand toate unitatile sunt asamblate si esti pregatit sa zbori, este timpul sa pornesti motorul. Asigura-te ca nu extinzi prea mult benzile cauciucate din motor, pentru pornire fiind de ajuns maxim 25 de jumatati de intoarceri. Tine de coloana de control in timp ce eliberezi elementul de blocare al controlorului motorului ca sa poti lansa modelul.

 

Modelul Ugears Aviator vine sub forma unui kit realizat din lemn de inalta calitate, prietenos cu mediul, si include tot ce este necesar pentru asamblare. Calitatea componentelor este excelenta! Pentru taierea pieselor din placaj s-a folosit o metoda cu laser pentru foarte mare precizie. Detaliile trebuie indepartate din placi si asamblate pentru a crea modelul complet. Ca si celelalte modele Ugears, Aviator vine cu instructiuni pas-cu-pas, usor de urmarit, in 11 limbi (engleza, germana, ucraineana, franceza, poloneza, spaniola, rusa, turca, italiana, chineza si coreeana) si nu necesita lipici sau unelte speciale pentru asamblare.

 

Ce il recomanda:

 • Natural: Realizat din materiale lemnoase
 • Mecanic: Modelele produc miscare
 • Fara lipici: Asamblare fara lipisi sau chimicale
 • Auto-asamblat: Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
 • Educativ: Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica

Specificatii:

 • Dimensiune consola: 40.2 x 34 x 31 cm
 • Dimensiune avion: 14.5 x 12 x 8 cm
 • Dimensiune elicopter: 22 x 18.5 x 9 cm
 • Dimensiune cutie: 37.8 x 17 x 5 cm
 • Numar de componente: 726
 • Timp estimat de asamblare: 12-15 ore
 • Nivel de dificultate: avansat

 

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului UGEARS.

Scrieţi o recenzie

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Aviator

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Aviator

Daca visezi adesea ca zbori si iti place senzatia, cu acest puzzle mecanic de la Ugears poti apropia visul de realitate construind doua modele de aparat de zbor cu foarte multe detalii. Ugears Aviator are trei module: avionul, elicopterul si turnul de control. Alege aparatul de zbor preferat, aseaza bara turnului si esti gata de zbor!

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)40.2 x 34 x 31 cm
Caracteristici
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase
Modelele produc miscare
Fara lipici: Asamblare fara lipisi sau chimicale
Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleDimensiune consola: 40.2 x 34 x 31 cm
Dimensiune avion: 14.5 x 12 x 8 cm
Dimensiune elicopter: 22 x 18.5 x 9 cm
Dimensiune cutie: 37.8 x 17 x 5 cm
Numar de componente: 726
Timp estimat de asamblare: 12-15 ore
Nivel de dificultate: avansat