Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Cal Bionic

Cod produs: UGEARS-62

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.7/5 (3 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)35 x 29 x 12.5 cm
Garantie12 luni
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase Modelele produc miscare Asamblare fara lipisi sau chimicale Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleNumar de componente: 410 Timp estimat de asamblare: 8-9 ore Nivel de dificultate: avansat

Inainte de aparitia motoarelor cu abur care au adus o schimbare dramatica in fiecare sfera a activitatii umane, singura metoda de transport sigura si disponibila calatorilor erau caii puternici si rapizi. Ugears priveste in directia opusa tehnologiilor de ultima generatie si vitezei ultra-rapide, ca sa aprecieze vremurile in care se calatorea pe spatele calului, aducand un model ce imbina mecanica cu natura intr-un Cal Bionic. 

Calul patruped a fost una dintre provocarile principale ale proiectului. In mecanismele de mers concepute de multi ingineri in trecut, stabilitatea constructiei in miscare se realiza cu ajutorul extremitatilor aditionale sau suporturilor extra. Magicienii de la Ugears au gasit o cale mai isteata de a obtine stabilitatea in miscare. Mecanismul absolut unic al modelului, care face calul un adevarat patruped, este o noua inovatie dezvoltata de Ugears pe care acum o poti testa. 

Creatorii au acordat atentie speciala anatomiei picioarelor animalului ca sa se asigure ca toate incheieturile si miscarile seamana cat mai bine cu cele ale unui cal real. Pentru animarea picioarelor, inginerii au implementat un mecanism cu gheara.

Inima bionica a calului este un pendul instalat in pieptul mecanismului. Oscilatiile pendulului incetinesc transmiterea energiei de la motorul de cauciuc la elementele mobile extinzand timpul de lucru al mecanismului. 

Calul Bionic nu te va duce pana la orizont pentru ca distanta pe care o acopera dintr-o "alimentare" este destul de limitata. Totusi, este de ajuns sa observi cum functioneaza mecanismul acesta unic si sa te bucuri de frumusetea mecanicii modelului.

Coama si coada calului se misca in vant si sunt realizate din benzi cauciucate, flexibile. Atunci cand se misca, mecanoidul misca din cap leganandu-si coama moale, din cauciuc.

Calul mecanic este un tribut adus primelor automate, incercarilor grecilor antici de a crea o masina care merge, inventatorilor din Japonia si China si chiar lui Leonardo da Vinci. Detaseaza-te de graba timpurilor moderne si retrage-te din cursa pentru un timp ca sa incerci relaxarea, nu mai putin captivanta, cu Calul bionic de la Ugears! 

Calul Bionic Ugears este realizat din lemn de calitate inalta, sustenabil, si vine cu tot ce ai nevoie pentru asamblare. Calitatea partilor este cea mai buna. Pentru taierea elementelor din placaj a fost folosita o metoda cu laser care ofera inalta precizie. Detaliile trebuie extrase din placi si asamblate ca sa creezi modelul complet. Ca si celelalte modele Ugears, Calul Bionic vine cu instructiuni color, usor de urmarit, in 11 limbi (engleza, germana, ucraineana, franceza, poloneza, spaniola, rusa, turca, italiana, chineza si coreeana) si nu necesita lipici sau unelte speciale pentru asamblare.

Ce il recomanda:

  • Natural: Realizat din materiale lemnoase
  • Mecanic: Modelele produc miscare
  • Fara lipici: Asamblare fara lipisi sau chimicale
  • Auto-asamblat: Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
  • Educativ: Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica

Specificatii:

  • Dimensiune model: 35 x 29 x 12.5 cm
  • Dimensiune cutie: 37.8 x 17 x 4.2 cm
  • Numar de componente: 410
  • Timp estimat de asamblare: 8-9 ore
  • Nivel de dificultate: avansat


Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului UGEARS.

Scrieţi o recenzie

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Cal Bionic

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Cal Bionic

Inainte de aparitia motoarelor cu abur care au adus o schimbare dramatica in fiecare sfera a activitatii umane, singura metoda de transport sigura si disponibila calatorilor erau caii puternici si rapizi. 

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)35 x 29 x 12.5 cm
Garantie12 luni
Caracteristici
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase
Modelele produc miscare
Asamblare fara lipisi sau chimicale
Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleNumar de componente: 410
Timp estimat de asamblare: 8-9 ore
Nivel de dificultate: avansat