Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Camion VM-03

Cod produs: UGEARS-63

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.7/5 (3 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)38 x 13.5 x 17.8 cm
Garantie12 luni
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase Modelele produc miscare Asamblare fara lipisi sau chimicale Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleNumar de componente: 541 Timp estimat de asamblare: 8-9 ore Nivel de dificultate: avansat

Imagineaza-ti ca intr-o dimineata devreme, cand ceata umple strazile cu un aer rece, somnoros, nu cafeaua e cea care te trezeste ci o intoarcere a cheitei de la bestia cu 18 roti care incepe sa toarca precum o pisica gigantica! Inspiri aerul din cabina si simti ceva familiar, intre piele, benzina, zilele lungi si noptile nedormite pe sosele… si, incet, conduci camionul pe autostrada, rabdator, asteptand sa isi dezlantuie adevarata putere! Ai experimentat vreodata aceasta senzatie? Acum e momentul sa te alaturi tribului nobil al camionagiilor, cu modelul VM-03 de la Ugears.

 

Robust si puternic, camionul VM-03 are un motor R6 pornit de unul cu banda din cauciuc. La o intoarcere acesta poate sa mearga aproximativ 5 metri. Sistemul de transmisie implementat in model are trei moduri: inainte, inapoi si in asteptare. Rotile din fata stabilesc directia.

 

Constructia detaliata include toate elementele simbolice ale unui camion de acest tip, si anume doua tevi mari si doua perechi de oglinzi, precum si un sistem realist de conectare la remorca. Pentru accesul usor la cabina, a fost montata o scara mica sub usa acesteia. In spatele camionului vei gasi o lopata si o canistra de gaz. Mai mult, soferului obosit i se ofera o statie de dormit confortabila cu televizor.

 

Romantismul soselei si puterea unui automobil mare si rapid nu lasa pe nimeni indiferent. Fie ca esti un singuratic sau un om sociabil, timpul petrecut pe sosea iti va limpezi gandurile si vei invata sa pretuiesti si mai mult momentele alaturi de cei apropiati. Umple rezervorul pana la margine si aventureaza-te cu camionul Ugears VM-03 explorand noi rute.

 

Modelul este realizat din lemn de calitate inalta, sustenabil, si vine cu tot ce ai nevoie pentru asamblare. Pentru taierea elementelor din placaj a fost folosita o metoda cu laser care ofera inalta precizie. Detaliile trebuie extrase din placi si asamblate ca sa creezi modelul complet. Ca si celelalte modele Ugears, camionul VM-03 vine cu instructiuni color, usor de urmarit, in 11 limbi (engleza, germana, ucraineana, franceza, poloneza, spaniola, rusa, turca, italiana, chineza si coreeana) si nu necesita lipici sau unelte speciale pentru asamblare.

 

 

Ce il recomanda:

  • Natural: Realizat din materiale lemnoase
  • Mecanic: Modelele produc miscare
  • Fara lipici: Asamblare fara lipisi sau chimicale
  • Auto-asamblat: Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
  • Educativ: Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica

Specificatii:

  • Dimensiune model: 38 x 13.5 x 17.8 cm
  • Dimensiune cutie: 37.8 x 17 x 5 cm
  • Numar de componente: 541
  • Timp estimat de asamblare: 8-9 ore
  • Nivel de dificultate: avansat

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului UGEARS.

Scrieţi o recenzie

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Camion VM-03

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Camion VM-03

Imagineaza-ti ca intr-o dimineata devreme, cand ceata umple strazile cu un aer rece, somnoros, nu cafeaua e cea care te trezeste ci o intoarcere a cheitei de la bestia cu 18 roti care incepe sa toarca precum o pisica gigantica!

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)38 x 13.5 x 17.8 cm
Garantie12 luni
Caracteristici
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase
Modelele produc miscare
Asamblare fara lipisi sau chimicale
Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleNumar de componente: 541
Timp estimat de asamblare: 8-9 ore
Nivel de dificultate: avansat