Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Roadster VM-01

Cod produs: UGEARS-58

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.9/5 (17 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)30.5 x 13 x 10 cm
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase Modelele produc miscare Asamblare fara lipisi sau chimicale Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleNumar de componente: 437 Timp estimat de asamblare: 6-7 ore Nivel de dificultate: avansat

Unul dintre puzzle-urile 3D de modele clasice de masini Ugears este Roaster VM-01, o masina sport eleganta. Aventura incepe odata cu deschiderea cutiei, atunci cand experimentezi mirosul placut al lemnului natural pe care-l vei simti pe tot parcursul asamblarii si testarii modelului. Construirea acestuia este captivanta pentru ca, folosind propriile maini, vei asambla detaliile din placaj ca sa creezi minunea mecanica tridimensionala.

 

Asamblarea, insa, este doar o parte a distractiei pentru ca, odata ce termini de construit modelul, vei dori sa vezi de ce este capabil si sa-l testezi imediat. La final, se recomanda sa asezi masina intr-un loc vizibil din biroul sau casa ta pentru ca forma clasica si constructia marca Ugears completeaza cu succes orice interior.

 

Carisma unica a modelului vine de la caracteristicile tehnice impresionante si de la constructia retro, realista. Combinatia isteata intre elemente de placaj de diferite grosimi (4mm si 2mm) fac modelul sa arate clar si uniform. Deschide capota ca sa vezi puternicul motor V8 si sa observi supapele in miscare!

 

Roadster VM-01 are o transmisie pentru modurile inainte, inapoi si in asteptare iar directia de mers poate fi ajustata cu ajutorul volanului, suspensia rotilor frontale crescand gradul de realism al aspectului.

 

Cu un motor cu banda din cauciuc puternic, masina acopera pana la 4 metri de la o singura alimentare iar cheia este sub forma unei roti de rezerva in spatele Roadster-ului.

Masina sport Ugears Roadster VM-01 are multe surprize de revelat si este realizata din lemn de inalta calitate, provenit din sursa sustenabila. Vine cu tot ce ai nevoie pentru asamblare. Calitatea elementelor este cea mai buna iar pentru taierea acestora s-a folosit o metoda de taiere cu laser din placaj. Detaliile se extrag din placi si se asambleaza pentru a crea modelul complet. Ca si celelalte modele Ugears, puzzle-ul vine cu instructiuni pas-cu-pas, usor de urmarit, in 11 limbi (engleza, germana, ucraineana, franceza, poloneza, spaniola, rusa, turca, italiana, chineza si coreeana) si nu necesita lipici sau unelte speciale pentru asamblare. 

 

 

 

Ce il recomanda:

  • Natural: Realizat din materiale lemnoase
  • Mecanic: Modelele produc miscare
  • Fara lipici: Asamblare fara lipisi sau chimicale
  • Auto-asamblat: Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
  • Educativ: Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica

Specificatii:

  • Dimensiuni: 30.5 x 13 x 10 cm
  • Numar de componente: 437
  • Timp estimat de asamblare: 6-7 ore
  • Nivel de dificultate: avansat


Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului UGEARS.

Scrieţi o recenzie

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Roadster VM-01

Puzzle mecanic 3D lemn Ugears Roadster VM-01

Unul dintre puzzle-urile 3D de modele clasice de masini Ugears este Roaster VM-01, o masina sport eleganta.

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)30.5 x 13 x 10 cm
Caracteristici
Caracteristici principaleRealizat din materiale lemnoase
Modelele produc miscare
Asamblare fara lipisi sau chimicale
Piesele sunt deja taiate si gata de asamblare
Perfect in proiectele de familie cu invatare STEM practica
AlteleNumar de componente: 437
Timp estimat de asamblare: 6-7 ore
Nivel de dificultate: avansat