Telecomanda inteligenta Elgato Eve Button

Cod produs: 10EAU9901

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.1/5 (74 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)52 x 52 x 13 mm
Tip baterieCR2032
Garantie12 luni
Compatibilitate telefoniPhone, iPad, iPod touch si Apple Watch
ConectivitateBluetooth
Caracteristici principaleCompacta si portabila, telecomanda inteligenta Eve Button iti ofera control instant asupra tuturor dispozitivelor din casa ta.
Functii-comanda dispozitivele la distanta -compact si portabil: incape in buzunar si in palma -compatibil cu HomeKit -necesita Apple TV cu tvOS11 sau iPad setat pe post de home hub

Nu ai la indemana un Iphone sau un iPad? Nu vrei sa deranjezi linistea din jurul tau? Foloseste comenzile vocale doar in momentele potrivite si imbratiseaza noua libertate. Deoarece uneori este mai usor si mai rapid sa apesi doar un buton. Apasa odata, de doua ori, sau tine apasat pentru a controla lumina, prizele, sau orice dispozitiv din casa ta inteligenta. Mai mult decat atat, poti crea ambiante in care mai multe dispozitive lucreaza la unison. Eve button comunica direct cu home hub, asigurand o setare fara efort, eliminand nevoia pentru o alta interfata bridge. Eficentizeaza temele copilului tau si rutinele de seara ale acestuia. Ofera-le oaspetilor tai controlul asupra ambiantei si divertismentului din casa ta. Toti vor fi multumiti. Seteaza cu usurinta Eve button pentru a controla necesitatile zilnice, cum ar fi o veioza conectata. Apasa odata pentru a o porni, de doua ori pentru a reduce intensitatea luminoasa la 50%. Si tine apasat mai putin de o secunda pentru a o opri. Fara gesturi, atingeri sau comenzi vocale. Ai control tactil instant. Asociaza trei ambiante cu Eve Buton pentru a seta atmosfera perfecta pentru orice ocazie. Apasa odata pentru “ambianta de seara”, care va lasa jos jaluzelele si va porni lumina. Apasa de doua ori pentru “Relaxare” care iti va crea ambianta luminoasa si va porni muzica. Si tine apasat pentru a pregati scena pentru jocul, filmul sau serialul tau preferat. Seteaza ambiantele o singura data. Foloseste-le ori de cate ori vrei. Pastreaza o ambianta pentru petrecerile din serile de vara. Alege o setare pentru a lasa aprinse anumite lumini cand iesi in oras seara. Si alege o alta setare pentru a stinge veiozele , aparatura, electronicele – totul in afara de luminile de veghe. Cu Eve button controlezi dispozitivele conectate din casa cu usurinta, si totul pare natural. Seteaza ambiante cu usurinta folosind asistentul Siri, centrul tau de control, sau ceasul tau Apple. Conecteaza-te cu usurinta la dispozitive folosind Home app pe telefonul iPhone, iPad sau iPod touch. Si pentru a vizualiza statistici precise, informatii relevante si pentru a te bucura de control deplin al casei tale inteligente, foloseste Eve app. Accesoriile Eve sunt compatibile cu HomeKit. Chiar si cand te conectezi de la distanta la sistemul home hub, datele transmise sunt criptate si stocate pe iPhone sau iPad. Securitatea superioara a datelor iti va oferi o liniste deplina.

Ce il recomanda:

 • Controlul direct: comanda dispozitivele la distanta si alege ambiantele fara a folosi iPhone-ul tau
 • Trei actiuni: o singura apasare, doua apasari si apasare prelungita
 • Compact si portabil: incape in buzunar sau in palma
 • Compatibil cu HomeKit: usurinta deosebita in utilizare si securitate avansata
 • Necesita Apple TV cu tvOS11 sau iPad setat pe post de home hub

Specificatii:

 • Baterii: CR2032
 • Dimensiuni: 52 x 52 x 13 mm

Compatibilitate:

 • cu iPhone, iPad, iPod touch si Apple Watch

Conectivitate:

 • Buetooth

Inclus in pachet:

 • Elgato Eve Button
 • Baterii
 • Ghid de utilizare rapida
 • Etichete adezive

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului Elgato

Scrieţi o recenzie

Telecomanda inteligenta Elgato Eve Button

Telecomanda inteligenta Elgato Eve Button

Compacta si portabila, telecomanda inteligenta Eve Button iti ofera control instant asupra tuturor dispozitivelor din casa ta. Eve Buton ofera control instant la indemana tuturor, oferind o inedita modalitate de a interactiona cu dispozitivele tale la distanta. Este mai mult decat convenabil. Iti ofera libertate.

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)52 x 52 x 13 mm
Garantie12 luni
Caracteristici
Caracteristici principaleCompacta si portabila, telecomanda inteligenta Eve Button iti ofera control instant asupra tuturor dispozitivelor din casa ta.
Functii-comanda dispozitivele la distanta
-compact si portabil: incape in buzunar si in palma
-compatibil cu HomeKit
-necesita Apple TV cu tvOS11 sau iPad setat pe post de home hub
Conectabilitate
Compatibilitate telefoniPhone, iPad, iPod touch si Apple Watch
ConectivitateBluetooth
Altele
Tip baterieCR2032

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: