Alarma inteligenta cu vibratii iLuv SmartShaker 2

Cod produs: SMSHAKER2BK

Ai nevoie de ajutor?
Suna-ne la: 0744.423.438

Rating produs: 2.6/5 (63 voturi)

Dimensiune produs (L x l x h)1,04 x 1,04 x 1,04 cm
Greutate produs18,14 g
Tip baterielitiu-ion
Garantie12 luni
Compatibilitate telefoniOS 10 sau mai recent Android 5 sau mai recent
ConectivitateBluetooth
Caracteristici principaleTrezeste-te in fiecare dimineata cu ajutorul alarmei inteligente cu vibratii SmartShaker 2 de la iLuv.
Functii-trei niveluri diferite de vibratii -aplicatia gratuita de unde iti poti seta alarma -opt tonuri diferite de sonerie, precum si vibratiile -buton de amanare
Altele-utilizare continua pana la 7 zile -puterea de doua ori mai mare decat puterea de vibratie a multor smartphone-uri

Cu ajutorul alarmei inteligente cu vibratii SmartShaker 2 de la iLuv te vei trezi fara sa iti mai deranjezi partenerul. Alarma portabila cu vibratii ce poate fi folosita si in calatorii, dispune de mai multe tipuri de alarme pentru persoanele cu probleme de auz, pentru cupluri si seniori.

Ai un alt program de lucru, diferit de partenerului tau? Trebuie sa te ridici si sa incepi ziua, dar nu vrei sa-l trezesti? SmartShaker 2 de la iLuv este raspunsul pentru tine. In locul unei alarme obisnuite, SmartShaker este asezat discret sub perna si te trezeste folosind o vibratie blanda dar insistenta. Ideala pentru partenerii cu programe diferite, pentru cei ce se trezesc greu sau pentru cei carora pur si simplu nu le plac alarmele traditionale.

SmartShaker este perfecta chiar si pentru cei carora le place sa doarma. Trei niveluri de vibratie iti permit sa controlezi exact modul de trezire. Aplicatia SmartShaker +, disponibila pentru smartphone-urile iOS si Android, ofera o multitudine de optiuni pentru SmartShaker 2. Poti seta pana la 10 alarme, poti verifica durata de viata a bateriei si poti verifica chiar si conditiile meteo locale - aceasta aplicatie are tot ce iti trebuie pentru un inceput bun al zilei.

Chiar daca esti fan al alarmelor conventionale cu sunet, SmartShaker 2 te va satisface. Dispune de opt tonuri de apel incorporate ce pot fi utilizate impreuna cu functia de vibratie, variind de la sunetul linistit al unui parau susurand, pana la tonuri mai energice, cum ar fi al unui cocos sau a unei sonerii.

E sambata dimineata si alarma ta a pornit din greseala? Pur si simplu apasa butonul de amanare integrat si cufunda-te inapoi in perne. Bineinteles, butonul de amanare este la indemana si daca doresti doar sa amani trezirea cu inca cinci minute. Nu exista nici o sansa de a trage accidental dispozitivul SmartShaker 2 afara de sub perna, sau de a te impiedica de fire dimineata, datorita conectivitatii prin Bluetooth. Pur si simplu trebuie sa imperechiezi SmartShaker 2 cu telefonul sau tableta ta, setezi alarma si te bucuri de un somn linistit. SmartShaker 2 este intotdeauna gata sa te trezeasca fiind autonom pana la 7 zile. Cand alarma nu mai functioneaza, reincarcarea este foarta simpla. Conectezi cablul de incarcare la un port USB (PC, laptop sau incarcator de retea) si dupa putin timp, alarma va fi din nou pregatita.Ce o recomanda:

 • Este o alternativa discreta si eficienta a alarmelor clasice
 • Cele trei niveluri diferite de vibratii
 • Aplicatia gratuita de unde iti poti seta alarma
 • Cele opt tonuri diferite de sonerie, precum si vibratiile
 • Butonul de amanare
 • Utilizare continua pana la 7 zile
 • Puterea de doua ori mai mare decat puterea de vibratie a multor smartphone-uri (ideala pentru persoanele cu probleme de auz)

Specificatii:

 • Dimensiuni: 1,04 x 1,04 x 1,04 cm
 • Greutate: 18,14 g
 • Baterie: litiu ion
 • Timp de incarcare: 5/10 min pe zi

Compatibilitate:

 • iOS 10 sau mai recent
 • Android 5 sau mai recent

Inclus in pachet:

 • Alarma inteligenta cu vibratii Smartshaker
 • Cablu micro USB
 • Ghid de utilizare

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului iLuv.

Scrieţi o recenzie

Alarma inteligenta cu vibratii iLuv SmartShaker 2

Alarma inteligenta cu vibratii iLuv SmartShaker 2

Trezeste-te dimineata cu ajutorul alarmei inteligente cu vibratii SmartShaker 2 de la iLuv.
  

Scrieţi o recenzie

Generale
Dimensiune produs (L x l x h)1,04 x 1,04 x 1,04 cm
Greutate produs18,14 g
Garantie12 luni
Caracteristici
Caracteristici principaleTrezeste-te in fiecare dimineata cu ajutorul alarmei inteligente cu vibratii SmartShaker 2 de la iLuv.
Functii-trei niveluri diferite de vibratii
-aplicatia gratuita de unde iti poti seta alarma
-opt tonuri diferite de sonerie, precum si vibratiile
-buton de amanare
Altele-utilizare continua pana la 7 zile
-puterea de doua ori mai mare decat puterea de vibratie a multor smartphone-uri
Conectabilitate
Compatibilitate telefoniOS 10 sau mai recent
Android 5 sau mai recent
ConectivitateBluetooth
Altele
Tip baterielitiu-ion

Related articles on blog